Automatizari instalații frigorifice
img
Servicii
Automatizări instalații de frigorifice montaj controlere locale și de la distanță
Servicii de automatizare a instalațiilor frigorifice de la proiectare și execuție la service și mentenanță asigurate de Emoval Instal Grup | Brașov.

Oferim controlere de acces local care va permit sa va accesati si sa controlati sistemul de distributie a aerului prin intermediul unor ecrane usor de utilizat. Acestea pot varia de la comenzile de unitati interioare individuale, cu setari simplificate, la dispozitive centralizate pentru controlul si monitorizarea a pana la 128 de unitati interioare.

Aceste sisteme de automatizare pot include:

Sisteme de control al temperaturii

Aceste sisteme monitorizează și controlează temperatura în camerele frigorifice, asigurând că aceasta este menținută la nivelul dorit și optimizând funcționarea sistemelor de refrigerare pentru a asigura un consum de energie cât mai redus.

Sisteme de control al umidității

Aceste sisteme monitorizează și controlează nivelul umidității în camerele frigorifice, asigurând că acesta este menținut la nivelul dorit și prevenind acumularea de umiditate în sistem.

Sisteme de control al presiunii și debitului de refrigerant

Aceste sisteme monitorizează și controlează presiunea și debitul de refrigerant din sistemul de refrigerare, asigurând o performanță optimă și o funcționare sigură a sistemului.

Sisteme de control al energiei

Aceste sisteme monitorizează și controlează consumul de energie al sistemului de refrigerare și climatizare, asigurând o funcționare eficientă și minimizând consumul de energie.

Sisteme de control al alarmelor

Aceste sisteme monitorizează și detectează eventualele probleme sau defecțiuni în sistemul de refrigerare și climatizare și emit alarme pentru a avertiza personalul de mentenanță.

img

Automatizarea instalațiilor frigorifice este o componentă importantă a tehnologiilor moderne de refrigerare și climatizare, care poate aduce numeroase beneficii în ceea ce privește eficiența energetică, fiabilitatea și performanța sistemelor. Prin utilizarea unor sisteme de control și automatizare inteligente, o firmă de instalatii frigorifice poate optimiza funcționarea sistemelor de refrigerare și climatizare, asigurând o performanță optimă și o funcționare eficientă a sistemelor.