Constructor depozit frigorific, proiectare depozite frigorifice, firma depozite frigorifice Brasov, mentenanta depozit frigorific prin Emoval Instal Grup.
img
Servicii
Emoval Instal Grup este firma specializată în construcția de depozite frigorifice, proiectăm, construim și instalăm depozite frigorifice pentru stocarea și păstrarea produselor la temperaturi controlate.
Depozitele frigorifice sunt esențiale în industria alimentară, farmaceutică și logistică, asigurând condiții optime de depozitare pentru produsele sensibile la temperatură.

Oferim o gamă completă de servicii pentru construcția de depozite frigorifice.

Proiectare și consultanță

Servicii de proiectare personalizate, adaptate la specificațiile și nevoile fiecărui client. Aceasta poate include proiectarea sistemelor de izolație termică, a sistemelor de răcire, a sistemelor de control al temperaturii și a sistemelor de ventilație adecvate.

img
img
img
img
img
img
Construcție și instalare

Construcția și instalarea unui depozit frigorific implică mai multe etape și procese, care sunt esențiale pentru asigurarea unui spațiu de depozitare optim și funcțional. Iată o descriere generală a acestor etape:

  • Planificarea și proiectarea
  • Obținerea autorizațiilor și aprobărilor
  • Lucrările de construcție
  • Instalarea sistemelor de răcire și control al temperaturii
  • Testarea și punerea în funcțiune
Echipamente și materiale de calitate

Emoval Instal Grup utilizează echipamente și materiale de calitate superioară în construcția depozitelor frigorifice. Aceasta include izolații termice avansate, sisteme de răcire eficiente și echipamente de control al temperaturii fiabile și de înaltă performanță.

Mentenanță și service

După finalizarea construcției, Emoval Instal Grup vă oferă servicii de mentenanță și service pentru a se asigura că depozitul funcționează în parametri optimi. Aceasta poate include verificarea și curățarea periodică a echipamentelor, ajustarea sistemelor de control al temperaturii și efectuarea oricăror reparații necesare.

Conformitate cu normele și reglementările

Emoval Instal Grup este familiarizată cu normele și reglementările specifice în domeniul construcției și operării depozitelor frigorifice. Aceasta include standardele de siguranță, igienă și mediu care trebuie respectate pentru a asigura funcționarea legală și sigură a depozitului.

Sună acum și cere mai multe informații despre depozitele frigorifice: 0767 190 456 (sau) completează formularul.