Emoval Instal Grup este producător de camere frigorifice fixe și mobile, depozite frigorifice, echipamente și instalații frigorifice, climatizare și ventilare.
img
Despre
Cine suntem?
Suntem firma de instalații frigorifice, aer condiționat si ventilație comercială și industrială cu peste 10 ani vechime, cu sediul în Brașov.

Emoval Instal Grup

Suntem specializați în producerea de camere frigorifice pentru congelare și refrigerarem, instalațiilor de aer condiționat, climatizare și ventilație, oferind soluții personalizate pentru diferite tipuri de produse și clienți. Produsele noastre sunt concepute și fabricate cu cea mai mare atenție la detalii, folosind cele mai bune materiale și tehnologii de ultimă generație, astfel încât să asigure o performanță ridicată și o durată de viață lungă.

Camerele frigorifice produse de Emoval Instal Grup sunt destinate atât utilizării comerciale, cât și industriale. Acestea pot fi utilizate pentru a depozita și păstra alimente, medicamente sau alte produse care necesită condiții speciale de temperatură și umiditate.

Echipa de profesioniști din spatele acestei companii lucrează strâns cu clienții pentru a înțelege nevoile lor specifice și pentru a oferi soluții personalizate care să se potrivească perfect cu cerințele lor. Aceștia oferă consultanță expertă în materie de design, instalare și mentenanță, astfel încât clienții să fie siguri că își achiziționează cel mai bun produs pentru nevoile lor.

În plus, Emoval Instal Grup se angajează să folosească cele mai bune practici de fabricație și să respecte cele mai înalte standarde de calitate, astfel încât clienții să poată avea încredere în produsele lor. În ansamblu, Emoval Instal Grup este o alegere excelentă pentru oricine caută camere frigorifice de calitate superioară pentru congelare și refrigerare.

img
De ce Emoval Instal Grup?
Suntem firma de instalații frigorifice din Brașov cu peste 10 ani vechime si peste 1600 de proiecte finalizate.
img
Calitatea serviciilor

Emoval Instal Grup utilizeaza materiale și echipamente pentru instalațiile frigorifice de calitate superioară combinate cu tehnologii de ultimă generație pentru a livra servicii fiabile și eficiente.

Experiență și cunoștințe

Suntem firma de instalatii frigorifice care are o echipă de specialiști cu experiență și cunoștințe solide ce inspiră încredere clienților săi. Acești specialiști pot oferi sfaturi și soluții personalizate pentru necesitățile specifice ale fiecărui client.

Servicii personalizate

Oferim servicii personalizate pentru instalații frigorifice, aer condiționat si ventilație industrială, servicii de proiectare, instalare și mentenanță, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui client.

 
Servicii de mentenanță

Servicii de mentenanță personalizate și regulate pentru sistemele de aer condiționat, ventilație si echipemente frigorifice, ce vor reduce costurile de întreținere și reparație pe termen lung, oferind astfel un avantaj competitiv.

Reputația și feedback-ul clienților

Feedback-ul pozitiv din partea clienților și reputația de încredere în comunitate pot fi factori esențiali în alegerea Emoval Instal Grup - firma de instalații frigorifice din Brașov.

Abordarea sustenabilă

Emoval Instal Grup - firma de instalatii frigorifice care adoptă o abordare sustenabilă pentru a minimiza impactul asupra mediului. Utilizăm tehnologii și materiale cu emisii reduse de carbon, oferim soluții de eficiență energetică pentru a reduce costurile operaționale pe termen lung.

img
img
Despre
Certificări

Emoval Instal Grup deține certificări și acreditări ce atestă faptul că firmă noastră de instalatii frigorifice are competențele, cunoștințele și abilitățile necesare pentru a oferi servicii de calitate superioară clienților săi și pentru a respecta cele mai înalte standarde în ceea ce privește eficiența energetică, siguranța și protecția mediului.

  • Certificarea ISO 9001: Standard internațional de management al calității care asigură că o firmă are un sistem robust de gestionare a calității în locație.
  • Certificarea F-Gas: Certificare europeană care garantează că firma are personalul bine pregătit pentru a lucra cu substanțe chimice de refrigerare și că dispune de echipamente și instrumente adecvate pentru a lucra în siguranță cu acestea.
  • Acreditări și autorizații AGFR (Certificat Asociația Națională a Frigotehniștilor din Romania): O firmă de instalatii frigorifice trebuie să fie autorizată de organismele de reglementare competente în domeniul sistemelor de refrigerare și climatizare, precum și să dețină acreditări și certificări specifice pentru a putea oferi servicii de instalare, întreținere și reparații în conformitate cu standardele și normele în vigoare.