Instalații de climatizare și aer condiționat
img
Servicii
Construcții și mentenanță pentru instalații de climatizare
Servicii proiectare, execuție, service și mentenanță asigurate în Brașov de firma de instalații frigorifice Emoval Instal Grup.

Tipuri de instalații de climatizare realizate de Emoval Instal Grup

Există mai multe tipuri de instalații de climatizare, fiecare adaptată la nevoile specifice ale diferitelor aplicații și mediul în care sunt utilizate. Iată câteva dintre cele mai comune tipuri de instalații de climatizare realizate de firma noastră:

Sisteme de climatizare centralizate

Acestea sunt sisteme utilizate în clădiri mari, cum ar fi clădiri de birouri, hoteluri sau centre comerciale. Aceste sisteme utilizează o unitate centrală de climatizare și canale de aer pentru a distribui aerul răcit sau încălzit în toate camerele și zonele clădirii. Aceste sisteme oferă control centralizat și pot fi adaptate pentru a satisface nevoile de climatizare ale fiecărei zone în parte.

Sisteme split

Sistemele split sunt compuse dintr-o unitate de climatizare interioră și una sau mai multe unități exterioare. Unitatea interioară este amplasată în interiorul camerei, în timp ce unitatea exterioară este amplasată în exteriorul clădirii. Aceste sisteme sunt ideale pentru climatizarea spațiilor mici până la medii, cum ar fi camerele de hotel, birouri individuale sau apartamente.

Sisteme multisplit

Sistemele multisplit sunt compuse dintr-o unitate de climatizare exterioră și mai multe unități interioare. Unitatea interioară poate fi caslică tip split momtată pe perete, casetă de tavan pe 4 direcții FDT/FDTC, unități tip duct de presiune joasă, unitate tip consolă, unităti de pardoseală. Aceste sisteme sunt ideale pentru climatizarea spațiilor mici până la medii, cum ar fi spații comerciale, spații de birouri sau apartamente.

Sisteme VRF (flux de refrigerant variabil)

Sisteme de climatizare centralizate care utilizează un sistem avansat de control al fluxului de refrigerant pentru a asigura răcirea sau încălzirea individuală a fiecărei camere sau zone dintr-o clădire. Aceste sisteme sunt extrem de eficiente energetic și pot fi adaptate la nevoile specifice ale fiecărei camere.

Sisteme de climatizare prin conducte

Aceste sisteme utilizează conducte de aer pentru a distribui aerul răcit sau încălzit în diferite camere sau zone. Aerul este produs de o unitate centrală de climatizare și este distribuit prin intermediul conductelor către grilele sau difuzoarele de ventilație amplasate în fiecare cameră. Aceste sisteme sunt utilizate în principal în clădiri comerciale și rezidențiale mai mari.

Sisteme de climatizare cu ventiloconvectoare

Acestea sunt sisteme care utilizează ventiloconvectoare, care combină funcționalitatea unui ventilator și a unui schimbător de căldură. Acestea pot fi montate pe perete, încastrate în pardoseală sau suspendate în tavan și sunt utilizate pentru climatizarea individuală a camerelor sau zonelor specifice.

Sisteme de climatizare portabile

Acestea sunt sisteme de climatizare mici și ușor de instalat, care pot fi mutate și utilizate în diferite camere sau zone. Acestea sunt ideale pentru utilizarea temporară sau pentru spații mici care nu necesită un sistem permanent de climatizare.

img
img
Vânzare
Comercializăm sisteme de climatizare pentru afacerea ta
Sisteme flexibile de climatizare pentru o gamă largă de aplicații comerciale și industriale.
Aer condiționat tip split

img

Aer condiționat multisplit

img

Aer condiționat tip duct

img

Aer condiționat tip consolă

img

Aer condiționat tip coloană

img

Perdele de aer

img