Instalare aparate aer conditionat, service si reparatii aparate aer conditionat, igienizare aparate aer conditionat, sisteme de climatizare | Aer condiționat.
img
Servicii
Vânzare, montaj și service pentru aparate de aer condiționat.
Servicii de montaj, service și mentenanță aparate și sisteme de aer condiționat asigurate în Brașov de firma de instalații frigorifice Emoval Instal Grup.

Tipuri de sisteme de aer condiționat comercializate și instalate de Emoval Instal Grup

Sistemele de aer condiționat sunt utilizate pentru a regla temperatura, umiditatea și calitatea aerului din interiorul clădirilor, pentru a asigura un mediu confortabil și sănătos pentru locuitori sau angajați. Aceste sisteme pot fi folosite atât în locuințe, cât și în clădiri comerciale sau industriale.

Există mai multe tipuri de instalații de climatizare, fiecare adaptată la nevoile specifice ale diferitelor aplicații și mediului în care sunt utilizate. Iată câteva dintre cele mai comune tipuri de instalații de climatizare realizate de firma noastră:

 1. Sisteme de aer condiționat centralizat: Acest tip de sistem este compus dintr-o unitate exterioară care este conectată la o rețea de conducte care transportă aerul condiționat către fiecare cameră. Acest tip de sistem este adecvat pentru clădirile cu mai multe camere și poate fi controlat centralizat.

 2. Sisteme de aer condiționat individual: Aceste sisteme sunt montate în fiecare cameră și pot fi controlate individual. Acestea sunt adecvate pentru locuințe sau clădiri cu mai puține camere.

 3. Sisteme de aer condiționat portabil: Acestea sunt unități mobile care pot fi plasate în orice cameră și pot fi folosite pentru a răci sau încălzi un spațiu mic.

 4. Sisteme de aer condiționat cu tehnologie inverter: Aceste sisteme reglează automat puterea de răcire sau încălzire în funcție de temperatura din cameră, ceea ce poate reduce consumul de energie.

img
img
Vânzare
Comercializăm aparate de aer condiționat pentru afacerea ta
Emoval Instal Grup comercializează și instalează aparate de aer condiționat în Brașov si județele limitrofe. Livrare echipamente, servicii de montaj aparate de aer condiționat, revizii periodice și igienizare, totul este realizat de frigotehniști autorizați.
 
Aer condiționat tip split

img

 
Aer condiționat multisplit

img

 
Aer condiționat tip duct

img

 
Aer condiționat tip consolă

img

 
Aer condiționat tip coloană

img

 
Perdele de aer

img

img
Servicii
Livrare și montaj.
Servicii de montaj, service și mentenanță aparate și sisteme de aer condiționat asigurate în Brașov de firma de instalații frigorifice Emoval Instal Grup.

Montajul unui sistem de aer condiționat constă în instalarea și punerea în funcțiune a aparatului de aer condiționat într-un spațiu specificat. Iată câteva etape importante în procesul de montaj al unui sistem de aer condiționat:

 1. Evaluarea spațiului: Înainte de a începe montajul, este important să se efectueze o evaluare a spațiului în care va fi instalat sistemul de aer condiționat. Aceasta include măsurarea dimensiunilor spațiului, identificarea necesităților de răcire sau încălzire, precum și analizarea locației potrivite pentru montarea unității interioare și exterioare.

 2. Selectarea echipamentului potrivit: Pe baza evaluării spațiului și a cerințelor clientului, se va selecta echipamentul de aer condiționat potrivit. Acesta poate include unități interioare, unități exterioare, conducte de aer, sisteme de ventilație și alte componente necesare.

 3. Pregătirea spațiului: Înainte de montaj, spațiul trebuie pregătit corespunzător. Acest lucru poate implica curățarea spațiului, montarea suporturilor pentru unitățile interioare și exterioare, precum și pregătirea traseului pentru conductele de aer și cablurile de alimentare.

 4. Montarea unității exterioare: Unitatea exterioară, care conține compresorul și ventilatorul, va fi montată într-o locație adecvată, cum ar fi o terasă, un balcon sau o poziție la nivelul solului. Aceasta va fi fixată în mod sigur și conectată la traseul de aer și la alimentarea cu energie electrică.

 5. Montarea unității interioare: Unitatea interioară, care distribuie aerul răcit sau încălzit în încăpere, va fi montată într-o poziție convenabilă în interiorul spațiului. Aceasta poate fi montată pe perete, pe tavan sau sub formă de sistem de conducte. Se vor efectua conexiuni corespunzătoare pentru traseele de aer, conductele de scurgere și cablurile de alimentare.

 6. Conectarea și verificarea sistemului: După montare, se vor realiza conexiunile necesare între unitatea interioară și cea exterioară, inclusiv traseele de aer, conductele de scurgere și cablurile de alimentare. După aceasta, sistemul de aer condiționat va fi verificat pentru a se asigura că funcționează corect și că setările sunt adecvate.

 7. Testarea și punerea în funcțiune: Tehnicianul va testa sistemul de aer condiționat pentru a se asigura că răcește sau încălzește în mod corespunzător și că funcționează fără probleme. Acesta va ajusta setările, dacă este necesar.

img
img img
Servicii
Revizii aparate de aer condiționat

O revizie pentru aparatele de aer condiționat industriale implică o evaluare detaliată și o verificare a tuturor componentelor și funcțiilor sistemului de climatizare. Aceasta se realizează de obicei de către specialiști sau tehnicieni în domeniu și are scopul de a asigura funcționarea optimă a aparatului de aer condiționat și de a identifica eventualele probleme sau necesități de întreținere.

Revizia pentru aparatele de aer condiționat industriale poate include următoarele activități:

 
Curățarea și înlocuirea filtrelor:

Filtrele din aparatul de aer condiționat industrial sunt responsabile de filtrarea aerului și de îndepărtarea particulelor de praf și impurități. În timp, acestea se pot înfunda și pot reduce eficiența sistemului. În cadrul reviziei, filtrele vor fi curățate sau înlocuite pentru a asigura o circulație adecvată a aerului.

 
Verificarea și curățarea evaporatorului și condensatorului:

Evaporatorul și condensatorul sunt componente cheie ale sistemului de aer condiționat industrial. Acestea pot acumula murdărie, praf sau depuneri de calcar, ceea ce poate afecta performanța sistemului. Revizia va include curățarea și verificarea acestor componente pentru a se asigura că sunt curate și funcționează corect.

 
Verificarea nivelului de refrigerant:

Nivelul adecvat de refrigerant este crucial pentru funcționarea eficientă a aparatului de aer condiționat industrial. În cadrul reviziei, se va verifica nivelul de refrigerant și se vor efectua completările necesare, în cazul în care nivelul este scăzut.

 
Verificarea și curățarea sistemului de ventilație:

Sistemul de ventilație asigură circulația aerului în spațiul climatizat. În cadrul reviziei, se va verifica și curăța sistemul de ventilație pentru a se asigura că nu există obstrucții sau probleme care pot afecta circulația aerului.

 
Verificarea sistemului de control al temperaturii:

Revizia va include verificarea și testarea sistemului de control al temperaturii pentru a se asigura că funcționează corect și că setările sunt adecvate.

 
Verificarea funcționării generale și a siguranței:

Tehnicienii vor verifica funcționarea generală a aparatului de aer condiționat industrial, inclusiv pornirea și oprirea corectă, capacitatea de răcire sau încălzire și funcționarea componentelor de siguranță.

 
Efectuarea eventualelor reparații sau înlocuiri necesare:

În cazul în care se identifică probleme sau defecțiuni în cadrul reviziei, tehnicienii vor efectua reparațiile sau vor recomanda înlocuirea componentelor defecte

img img
Servicii
Service autorizat și garanție

Emoval Instal Grup este service autorizat pentru aer condiționat specializată și certificată de către producătorul aparatelor de aer condiționat comercializate, pentru a efectua reparații, mentenanță și alte servicii asociate acestora.

Un service autorizat oferă avantaje și beneficii importante, inclusiv:

Expertiză și cunoștințe specializate

Emoval Instal Grup dispune de tehnicieni calificați și instruiți de producătorul aparatelor de aer condiționat. Aceștia au cunoștințe detaliate despre produsele respective, specificațiile tehnice, funcționarea sistemelor și procedurile de service adecvate. Această expertiză asigură o intervenție precisă și profesională.

Acces la piese de schimb originale

Service-ul autorizat are acces la piese de schimb originale și autentice, furnizate de producătorul aparatului de aer condiționat. Utilizarea pieselor originale garantează compatibilitatea și performanța optimă a sistemului de aer condiționat, prelungind durata de viață a acestuia.

Respectarea garanției

O reparare sau o intervenție efectuată de un service autorizat menține validitatea garanției aparatului de aer condiționat. Dacă sistemul este încă în perioada de garanție, este important să fie utilizat un service autorizat pentru a evita anularea garanției.

Servicii de mentenanță și întreținere regulată

Emoval Instal Grup poate oferi programe de mentenanță și întreținere regulate pentru sistemul de aer condiționat. Aceste servicii periodice ajută la menținerea performanței optime a aparatului, prevenirea unor defecțiuni majore și economisirea de energie.

Răspuns rapid și asistență tehnică

Emoval Instal Grup este dedicat furnizării unui serviciu de calitate și oferă un răspuns rapid în caz de defecțiuni sau probleme cu sistemul de aer condiționat. Oferim, de asemenea, asistență tehnică telefonică sau prin intermediul platformelor online pentru a rezolva întrebări sau nelămuriri.

Respectarea standardelor și normelor de siguranță

Service-ul autorizat operează în conformitate cu standardele și normele de siguranță stabilite de producător și de autoritățile relevante. Aceasta asigură că intervențiile sunt efectuate într-un mod sigur și eficient, reducând riscul de accidente sau daune.