Pompe de căldură aer-apă pentru încălzirea/răcirea aerului camerei și producerea apei calde menajere.
img
Servicii
Pompe de căldură
Furnizăm și instalăm pompe de căldura aer-apă ce oferă încălzire, răcire și apă caldă menajeră, cu funcționare eficientă până la -25°C, temperatură exterioară.

Emoval Instal Grup este distribuitor autorizat Mitsubishi Heavy Industries pentru pompe de căldură aer-apă Hydrolution și Q-Ton.

Pompa de căldură Aer-Apă Hydrolution

Pompa de căldură aer/apă vă oferă încălzire, răcire, apă caldă menajeră funcționează eficient până la -20°C, temperatură ambientală

Pompa de căldură poate utiliza energia acumulată în aerul din exterior pentru încălzire, răcire și apă caldă menajeră, circa 75% din energie este din mediul exterior și doar 25% din consumul de energie electrică. Aerul de la exterior este aspirat în pompa de căldură și mai apoi ajunge într-un sistem închis. Sistemul conține un agent frigorific care la temperaturi foarte scăzute se transformă în stare gazoasă.

img

Gama extinsă de produse Mitsubishi Heavy Industries Thermal Systems oferă o pompă de căldură potrivită pentru fiecare cerere. Produsul nostru este o soluție completă, adecvată pentru clădirile și casele existențe, precum și pentru clădirile noi. Se pot înseria până la 8 unități cu o capacitate totală de 137,6 kW.

Ce este Hydrolution?

Pompa de căldură aer-apă HYDROLUTION dezvoltată de Mitsubishi Heavy Industries este un sistem modern și complet pentru încălzirea/răcirea aerului camerei și producerea apei calde menajere. Acesta absoarbe căldura “gratuită” din aerul exterior și o amplifică pentru a genera temperatura dorită și apă caldă, rapid și eficient, cu COP de pana la 5,32.

Avantajele Hydrolution.

În mod normal, mai puțin de 1kW de energie termică poate fi produsă prin cazane convenționale cu petrol sau gaze. Tehnologia pompei de căldură este capabilă să producă până la 5,32kW de energie termică de la 1kW de energie consumată, ceea ce face sistemul cu 532% mai eficient decât alte echipamente "tradiționale".

Aplicații comerciale Hydrolution.

Pompa de căldură HYDROLUTION este un sistem modern complet pentru încălzirea, răcirea și producerea apei calde menajere pentru case, pensiuni, hoteluri, clinici oferind economii reale de energie și reducând emisiile de dioxid de carbon. Acest sistem de economisire a energiei de prima clasă reprezintă o inovație în domeniu, aceasta respectând cele mai stricte standarde de calitate japoneze.