Emoval Instal Grup - Producator camere frigorifice fixe și mobile in Brasov
img
Camere frigorifice
Camere frigorifice fixe și mobile
Emoval Instal Grup este producător de camere frigorifice fixe și mobile, camere frigorifice de congelare sau refrigerare utilizate într-o gamă largă de domenii și industrii, unde păstrarea produselor în condiții controlate de temperatură este esențială
img
Compresor

Compresorul este o componentă cheie într-o cameră frigorifică, deoarece acesta are rolul de a comprima și de a circula agentul frigorific prin sistemul de refrigerare. Compresorul extrage căldura din interiorul camerei frigorifice și o evacuează în mediul exterior, permițând astfel răcirea sau congelarea spațiului interior.

img
Componente pentru evaporizator

Supape de expansiune termostatice și electrice, solenoid, supape pentru eficienta energetica si fiabilitatea sistemului, componente fiabile care reduc consumul de energie.

img
Componente pentru unitatea de condens

Componente și supape de presiune pentru conservarea și siguranța alimentelor: filtru uscator, supape cu bilă, presostate, controlere de viteză a ventilatorului, condensatoare cu microcanal

img
img
Controller de temperatură

Termostate și controlere pentru reglarea temperaturei conform specificațiilor camerelor frigorifice.

img
Panou termoizolant

Panourile termizolante cu grosimi intre 80-100 mm asigură izolare termică ridicată având conductibilitate redusă, conservând căldura și reducând consumul de energie.

img img
img
Planificare și proiectare

Această etapă implică stabilirea nevoilor specifice ale clientului și proiectarea camerei frigorifice în funcție de aceste nevoi. Se ia în considerare tipul și cantitatea de produse care urmează să fie depozitate, precum și cerințele de temperatură și umiditate.

Alegerea și achiziționarea echipamentelor

După ce proiectul camerei frigorifice este finalizat, următorul pas este alegerea echipamentelor necesare, cum ar fi compresoarele, evaporatoarele și condensatoarele. Acestea trebuie să fie alese în funcție de specificațiile camerei frigorifice și de nevoile clientului.

Construcția camerei frigorifice

Această etapă implică construirea efectivă a camerei frigorifice, inclusiv instalarea panourilor de izolare termică, a ușilor și a ferestrelor. Este important să se asigure că camerele frigorifice sunt construite conform standardelor de siguranță și sunt etanșe la aer.

Instalarea echipamentelor

După ce construcția camerei frigorifice este finalizată, următorul pas este instalarea echipamentelor de refrigerare și congelare. Acestea trebuie instalate în conformitate cu specificațiile și instrucțiunile producătorului.

Testarea și verificarea

După finalizarea instalării echipamentelor, camerele frigorifice trebuie testate și verificate pentru a se asigura că funcționează corect și sunt capabile să mențină temperatura și umiditatea dorite. Aceste teste sunt esențiale pentru a se asigura că camerele frigorifice funcționează în condiții de siguranță și sunt capabile să mențină produsele depozitate în stare proaspătă și de calitate.

Documentație și certificări

Compania poate asigura furnizarea documentației tehnice și a certificărilor necesare pentru conformitatea cu reglementările și standardele aplicabile în domeniul instalațiilor frigorifice. Este important să contactați o companie specializată în instalatii frigorifice pentru a discuta în detaliu nevoile și cerințele specifice ale proiectului dvs. de cameră frigorifică.

img