skip to Main Content
De Ce Este Necesar Un Sistem De Ventilatie Intr-un Restaurant

De ce este necesar un sistem de ventilatie intr-un restaurant

Cui i-ar face placere sa plece dintr-un restaurant cu hainele mirosind a mancare? Sistemele de ventilatie din restaurante sau fast-food-uri sunt foarte importante. Din pacate sunt inca destule locatii care nu dau inca atentia necesara acestui aspect, fara sa aeriseasca asa cum ar trebui spatiile de care dispun, fie ca este vorba de incaperea in care este servita masa, bucatarie sau grupurile sanitare.

Un aparat de aer conditionat sau chiar si mai multe, nu ofera posibilitatea de a elimina complet mirosurile si de a indeplini sarcina de climatizare/ ventilatie eficient, astfel incat raportul dintre consumul de energie, costurile de operare si rezultatele obtinute nu este echitabil.

Un sistem de ventilatie asigura de asemenea o ambianta placuta, confortabila pentru clienti care ii va incuraja sa revina cu placere in localul dumneavoastra.

Nu in ultimul rand, bucatariile beneficiaza de temperaturi constante, confortabile, reducerea fumului si a umezelii datorita unui intreg sistem de ventilatie bine pus la punct.

Emoval Instal Grup da o atentie deosebita alcatuirii si gestionarii proiectelor dedicate sistemelor de ventilatie profesioniste pentru ca toti clientii dumneavoastra sa se poata bucura de un aer mai curat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back To Top